Beiratkozás

Intézményünk Szigetszentmiklós központjához közel, a kertvárosi részben (Bucka) épült, kifejezetten óvodai gondozás céljából. Az óvodánk a Csépi úton található, melybe szeretettel váruk minden 2,5-3 életévét betöltött kisgyermeket. 4 csoportban, terveink szerint, csoportonként 2 fő óvodapedagógus, esetenként, plusz egy fő pedagógiai asszisztens, illetve egy fő dajka felügyeli a kicsik mindennapjait.

Nevelési elvünk, és elképzelésünk az, hogy a gyermekeknek az intézményünkben töltött évei alatt ne kelljen csoportot ismételniük, ezáltal új óvó nénikhez, új közösséghez szokniuk. (Az imént említettek miatt felvételkor mérlegeljük a gyermekek várható ballagási évét, fejlettségi szintjét, szülői igényeket, melyek alapján megpróbáljuk a gyermek számára legideálisabb csoportot megtalálni.) A csoportok összetételét befolyásolhatják a gyermekek életkori sajátosságai, fejlettségi/ fejlődési szintjük, melyet az óvodapedagógusok véleménye, illetve a szülőkkel való előzetes beszélgetések alapján alakítunk. Óvodánk maximális kapacitása 4 csoportban 110 férőhely. Ezt a létszámot elérve, évközben, csak a megüresedéskor áll módunkban gyermeket felvenni. Várólista esetén a szülőket telefonon vagy levélben értesítjük. / A kiértesítésnél a sorrendet befolyásolhatja a gyermekek életkora, mert a felvétel függ attól, hogy melyik csoportban van megüresedés./ Az előjegyzésben lévő/ beszoktatást kezdő gyermekek szüleit csoportonként, a jelentkezés sorrendjében értesítjük. Az óvodába mentálhigiéniás szempontból egészséges gyerekeket veszünk fel 2,5 éves kortól, (amennyiben a kicsi már óvodaérett). Alapfeltétel a szülő részéről a Házirend „Felvételi megállapodás „ és a „Megállapodás óvodai elhelyezésről „című dokumentumok elfogadása és aláírása, különös tekintettel, a betegségek esetén fennálló feltételek elfogadása.

Az óvodába való beiratkozás menete:

Telefonos bejelentkezés
Személyes találkozás                                                                                                                                                                                    Dokumentumok kitöltése ( Megállapodás, Felvételi megállapodás)
Házirend elfogadása
Regisztrációs díj befizetése
Személyes iratok: Taj szám, lakcímkártya, oltási kiskönyv
Férőhelyet a személyes találkozást követően, a beiratkozás, a regisztrációs díj megfizetése és az alapdokumentumok leadása után tartunk.
/Nem áll módunkban visszafizetni a regisztrációs díjat amennyiben a szülő mégis visszamondja a már tartott férőhelyet./

Jelentkezési lap

Óvodánk maximális kapacitása 4 csoportban 110 férőhely. Ezt a létszámot elérve, évközben, csak a megüresedéskor áll módunkban gyermeket felvenni. Várólista esetén a szülőket telefonon vagy levélben értesítjük.

Kapcsolati űrlap

Szigetszentmiklós, Csépi út 186.

}

H-P: 7:00-17:00