Beiratkozás

Intézményünk Szigetszentmiklós központjához közel, a kertvárosi részben (Bucka) épült, kifejezetten bölcsődei és óvodai gondozás céljából. A gyerekeket életkoruk szerint külön gondozzuk. Egy éves kortól 2,5-3 éves korig bölcsődénkben, míg 3-6-ig óvodánkban fogadjuk a kicsiket. (bizonyos esetekben már 2,5 éves kortól, is óvodába vesszük fel a gyermeket) A csoportok összetételét befolyásolhatják a gyermekek életkori sajátosságai, fejlettségi/ fejlődési szintjük, melyet a kisgyermeknevelők véleménye, illetve a szülőkkel való előzetes beszélgetések alapján alakítunk.) Intézményünk 4 bölcsődei csoportjában összesen 54 férőhely van. Ezt a létszámot elérve, évközben, csak a megüresedéskor áll módunkban gyermeket felvenni. Várólista esetén a szülőket telefonon vagy levélben értesítjük. / A kiértesítésnél a sorrendet befolyásolhatja a gyermekek életkora, mert a felvétel függ attól, hogy melyik csoportban van megüresedés./

Az előjegyzésben lévő/ beszoktatást kezdő gyermekek szüleit csoportonként, a jelentkezés sorrendjében értesítjük. A bölcsődébe a betöltött 1 év az alsó korhatár. Alapfeltétel a szülő részéről a Házirend, és az “Együttműködési megállapodás az intézménnyel” című dokumentumok betartása, és aláírása, különös tekintettel, a betegségek esetén fennálló feltételek elfogadása. Ez utóbbi kiemelt szerepet kapott, ígyalapfeltétele a felvételnek! A bölcsődei csoportunkba való felvételi kritérium a stabil járás.

A bölcsődébe való beiratkozás menete:
1. Telefonos bejelentkezés
2. Személyes találkozás
3. Dokumentumok kitöltése (megállapodás)
4. Személyes iratok: Taj kártya, lakcímkártya, személyi igazolvány
5. Oltási kiskönyv fénymásolata
6. Házirend elfogadása
7. Regisztrációs díj befizetése

Férőhelyet a személyes találkozást követően, a beiratkozás, a regisztrációs díj megfizetése és az alapdokumentumok leadása után tartunk.
/Nem áll módunkban visszafizetni a regisztrációs díjat amennyiben a szülő mégis visszamondja a már tartott férőhelyet./
Első napi elintézendők, hoznivalók:
kitöltött dokumentumok (orvosi igazolás, oltási könyv)
megállapodás aláírása
házirend elfogadása
jel kiválasztása
váltó ruhák, váltó cipő, vállfás zsák
fésű
pelenka (igény szerint speciális popsikenőcs)
ágynemű
üzenő füzet

Kapcsolati űrlap

}

H-P: 7:00-17:00

Szigetszentmiklós, Narancs utca 5.