Beiratkozás

Intézményünk Szigetszentmiklós központjához közel, a kertvárosi részben (Bucka) épült, kifejezetten bölcsődei és óvodai gondozás céljából. A gyerekeket életkoruk szerint külön gondozzuk. Egy éves kortól 2,5-3 éves korig bölcsődénkben, míg 3-6-ig óvodánkban fogadjuk a kicsiket. (bizonyos esetekben már 2,5 éves kortól, is óvodába vesszük fel a gyermeket) A csoportok összetételét befolyásolhatják a gyermekek életkori sajátosságai, fejlettségi/ fejlődési szintjük, melyet a kisgyermeknevelők véleménye, illetve a szülőkkel való előzetes beszélgetések alapján alakítunk.) Intézményünk 4 bölcsődei csoportjában összesen 54 férőhely van. Ezt a létszámot elérve, évközben, csak a megüresedéskor áll módunkban gyermeket felvenni. Várólista esetén a szülőket telefonon vagy levélben értesítjük. / A kiértesítésnél a sorrendet befolyásolhatja a gyermekek életkora, mert a felvétel függ attól, hogy melyik csoportban van megüresedés./

Az előjegyzésben lévő/ beszoktatást kezdő gyermekek szüleit csoportonként, a jelentkezés sorrendjében értesítjük. A bölcsődébe a betöltött 1 év az alsó korhatár. Alapfeltétel a szülő részéről a Házirend, és az „Együttműködési megállapodás az intézménnyel” című dokumentumok betartása, és aláírása, különös tekintettel, a betegségek esetén fennálló feltételek elfogadása. Ez utóbbi kiemelt szerepet kapott, ígyalapfeltétele a felvételnek! A bölcsődei csoportunkba való felvételi kritérium a stabil járás.

A bölcsődébe való beiratkozás menete:
1. Telefonos bejelentkezés
2. Személyes találkozás
3. Dokumentumok kitöltése (megállapodás)
4. Személyes iratok: Taj kártya, lakcímkártya, személyi igazolvány
5. Oltási kiskönyv fénymásolata
6. Házirend elfogadása
7. Regisztrációs díj befizetése

Férőhelyet a személyes találkozást követően, a beiratkozás, a regisztrációs díj megfizetése és az alapdokumentumok leadása után tartunk.
/Nem áll módunkban visszafizetni a regisztrációs díjat amennyiben a szülő mégis visszamondja a már tartott férőhelyet./
Első napi elintézendők, hoznivalók:
kitöltött dokumentumok (orvosi igazolás, oltási könyv)
megállapodás aláírása
házirend elfogadása
jel kiválasztása
váltó ruhák, váltó cipő, vállfás zsák
fésű
pelenka (igény szerint speciális popsikenőcs)
ágynemű
üzenő füzet

Kapcsolati űrlap

Szigetszentmiklós, Narancs utca 5.

}

H-P: 7:00-17:00