Rólunk írták / mondták

Olvassa el a szülők tapasztalatait óvodánkról!

Berci szülei:
Mi nagyon szeretjük a Csibe csoportot, mert a legfontosabb, hogy Nikinél, Vikinél és Kittinél nagyon jól érezte magát először a második, majd jelenleg a harmadik kisfiúnk is. Az otthon eléggé eleven gyerekeinkből is szabálykövető, önálló, szobatiszta, beszélő nagyfiút tudnak faragni. Nagyon tetszik, hogy sok közös program van a szülőkkel. Ami szintén nagyon tetszik, hogy baráti a kapcsolat a pedagógusokkal és a vezetőkkel, a szülőkre is abszolút odafigyelnek. Ajánljuk mindenkinek az egész Narancsliget Bölcsit!

Orsi szülei:
Fantasztikus hely! Az első látogatás alkalmával, mikor kijöttem „igen ez az a hely” érzés fogott el! Mindenki fantasztikusan végzi a dolgát, de legfőképpen a csibe csoport két imádnivaló kisgyermeknevelőjét és a dadust emelném ki. A mi tapasztalataink szerint, mérhetetlenül szeretik a gyerekeket. Ez az a hely, ahova nap-nap után úgy tudom bevinni a kislányomat, hogy tudom, a legjobb helyen a legjobb kezekben van. Órákat lehetne írni a pozitív dolgokat, a beszoktatásról, a kicsik fejlesztéséről, bármiről, ami felmerül bölcsi választásakor. Családias légkört teremtenek.

Fodor család:
A Narancsliget Bölcsőde minden szülő álma, egy igazi második otthon, ahol gyermekünk fejlődése és boldogsága az első. Az unokaöcsém és mindkét kisfiam is ezt a bölcsődét választotta első lépéseik helyszínéül, és nem is tehettünk volna jobb döntést. A bölcsődei csapat minden egyes gyermek egyéni szükségletét figyelembe véve, személyre szabott odafigyeléssel kíséri végig a napi rutinokat és a fejlődést támogató programokat. A pedagógusok és gondozók rendkívül odaadóak, szakmailag magasan képzettek, és bátran fordulhatunk hozzájuk, ha kérdésünk van. A Narancsliget környezete magában foglalja a biztonságos és inspiráló játéktereket, ahol a gyerekek a játék örömén keresztül tanulnak és fejlődnek. A szakértő gondozók és pedagógusok egy olyan szeretettel teli, elfogadó légkört teremtenek, ami elősegíti a gyerekek szociális készségeinek fejlesztését, és támogatja az egészséges érzelmi kötődést. Mindkét kisfiam rendkívül gyorsan beilleszkedett és nagyon szerettek ide járni, ami számomra a legnagyobb bizonyíték arra, hogy milyen pozitív és támogató környezetet nyújt ez a bölcsőde. Minden nap izgatottan meséltek az új barátaikról, a játékokról és a kalandokról, amiket a bölcsődében éltek át. Az intézmény által nyújtott egyedi figyelem és törődés lehetővé tette számukra, hogy önbizalommal telve fedezzék fel a világot. Összességében a Narancsliget Bölcsőde az a hely, ahol a gyerekek nem csak megőrzés alatt állnak, hanem valóban virágozhatnak. Nagyon hálásak vagyunk ezért, szívből ajánlom ezt a bölcsődét minden családnak, akik fontosnak tartják gyermekeik boldog és egészséges fejlődését egy szeretetteljes és támogató környezetben.

Réka szülei:
Sziasztok! Azt szeretnénk kérni, hogyha megjelenik a véleményünk, akkor ne teljes névvel jelenjen meg, hanem vagy csak annyi, hogy Réka szülei, vagy csak annyi, hogy Erzsi.Figyelünk az online jelenlétre, emiatt kérjük Vélemény: Csibe csoport: Viki, Niki és Kitti: Teljesen profi, összeszokott csapat. Hihetetlenül türelmesek és nagyon kreatívak.A kezdetekkor nehéz szívvel adtam be a kislányomat a bölcsődébe, de így utólag nagyon jó döntés volt. Ismerősök, barátok által tudom, hogy manapság nagyon ritka az ilyen elhivatott nevelő, gyerekeket szerető gárda ami a Narancsliget Bölcsiben jelen van. Hálás vagyok, hogy megismerhettük őket és, hogy ilyen mértékben segítettek, hozzájárultak ahhoz, hogy a kislányom önálló és magabiztos gyerekként mehessen tovább majd az óvodába. KÖSZÖNÖM! Bárkinek szívesen ajànlom őket:)

Nimó szülei:
“Szeretném megköszönni mindazt, amit Vikitől és Nikitől és a Csibe csoporttól kaptunk. Köszönöm, hogy mindig teljes nyugalomban tudtam velük Nimródot, mert tudtam, hogy biztonságban van. Köszönöm a sok törődést, szeretetet és odafigyelést, amit a kisfiunk Tőlük kapott. Mondókákkal, dalokkal és rengeteg játékkal gazdagodtunk, amelyek segítségével a fiunk látványosan, gyorsan fejlődött. Köszönöm, hogy szeretitek Őt, hogy mosolyogva várjátok, hogy otthont adtok neki akkor, amikor mi dolgozni vagyunk.”

Bogi szülei:
Sziasztok! Nagyon jó vèlemènyeket tudunk mondani mindenkiröl. Hálásak vagyunk a csibe csoport nevelőinek :Niki, Viki, Kitti. A szülőkhöz ès a gyerekekhez való hozzáállásuk maximális. Bármilyen kèrèssel fordulunk felèjük mindenbe segítenek . A csoport jól felszerelt, tiszta ès családias az egèsz környezet. A vezetősèg jól irányitja az bölcsödèt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Abigél szülei:
Szuper ez a bölcsi! Nagyon kedves, gondos, odafigyelő gondozók, dadusok és mindenki aki itt dolgozik. Nagyon jól felszerelt, rengeteg programot csinálnak a gyerekeknek. Hatalmas kert sok játékkal, igényes, szép környezetben. Mindkét gyermekemnek ezt a bölcsit választottuk, és csak a legjobbakat tudjuk elmondani! A legjobb választás volt

Kislányom 16 hónaposan kezdte a Csibe csoportban , most 4,5 éves és a mai napig emlékszik minden programra és nincs hét hogy ne mondaná el , hogy hiányzik neki a bölcsi , ezzel szerintem már el is mondtam mindent De.. Niki és Viki számomra a legjobbak nagyon jól kezelték minden téren, mindenben készségesen segítették, támogatták ,rengeteget fejlődött, tanult tőlük( még az óvodában is megjegyezték hogy nagyon látszik mit hoz a bölcsiből a fegyelem a rendszer stb) Imádott bemenni , bent lenni és pénteken kimondottan imádta a bulikat a “csiszibá csiszibé “a mai napig a bölcsis buliból sláger és megunhatatlan . Nagyon sok program volt , a gyereknap a légvárak , a nyári melegben a pancsolók , márton nap, a szüret , (még a covid idejèn is videó formàban anyaknàkja) és még sok-sok más. Emellett nem volt hét hogy ne hozott volna haza kézműves apróságot , maximálisan megvoltunk elégedve .Mindig mondtam Nikinek és Vikinek egy baj van csak , hogy egészen iskola végéig nem lehetnek vele .

Hanna szülei:
A kisfiam még csak 7 hónapos de már nyáron megyünk beiratkozni , hogyha eljön az idő a legjobb helyen legyen és átélhesse ő is milyen egy igazán jó bölcsi . Számomra a narancsliget bölcsi legfőképp a csibe csoport legmesszebb menőkig a legjobb!!!!!!!!! Niki és Viki kiváló páros nagyszerű pedagógusok és emberek ! Mindenkinek csak ajánlani tudom Hanna szülei

Rózi szülei:
„Kb.másfél éve jár a kislányunk a Narancsliget bölcsibe. A szoptatás miatt kicsit nehezebben ment a beszokatás, de aztán végül annál jobban sikerült. A lehető legjobb, őszintén törödő bölcsis néniket kaptuk, akiknél tudom, hogy abszolút jó kezekben van. Ezt látom abból is, ahogy reggelente a nyakukba ugrik és öleli őket. Sokat játszanak, énekelnek, mondókáznak odabent, ami a gyerekek fejlődésére is jó hatással van. Gyakran hallom otthon is a bent tanult sorokat. A bölcsi felszereltsége kívül-belül tökéletes. A programok is kiválóak. Nagyon szeretjük a közös családi programokat, a kirándulást, barkácsdélutánokat, ahova nemcsak a szülők, hanem a tesók is szívesen jönnek.”
Dominika szülei:
Amikor előszőr 2021-ben beléptünk a bölcsibe egyből feltűnt a modern és ízléses környezet, családias hangulat, minőségi felszerelés. Mindenki ilyen helyen szeretné tudni a gyermekét. Viszont mi nem ezért választottuk ezt a helyet, hanem sokkal fontosabb dolog miatt: a szeretet amellyel a gyerekekhez fordulnak a gondozók, dadusok. Ez az egy dolog kell ahhoz, hogy a szülők jó szívvel és biztonsággal hagyják itt gyermeküket. Minden reggel mosolyogva várnak minket azt éreztetve: de jó, örülök, hogy megérkeztetek. És ami a legtöbbet elmondja: anyaaa, miért jöttél ilyen korán?! Köszönjük, hogy mi is narancsos család lehetünk.

Jelentkezési lap

Intézményünk 4 bölcsődei csoportjában összesen 54 férőhely van.   Ezt a létszámot elérve, évközben, csak a megüresedéskor áll módunkban gyermeket felvenni. Várólista esetén a szülőket telefonon vagy levélben értesítjük.

Kapcsolati űrlap

Szigetszentmiklós, Narancs utca 5.

}

H-P: 7:00-17:00