Pedagógusaink & Nevelőink

Fenntartó 1 fő- Bölcsődevezető 1 fő- Kisgyermeknevelő 8 fő- Dajka 4 fő- Karbantartó 1fő

13 éve azon dolgozunk, hogy gyermekei biztonságban fejlődjenek a legjobb körülmények között!

„Hálás dolog olyan emberekkel együtt dolgozni sokak számára hasznos projekteken, akik nemcsak a maguk, hanem egész közösségek felemeléséért hoznak nem kevés áldozatot a
munkájukkal.”

Edmund Hillary

Ismerjen meg minket!

Gogolákné Köblő Emese
Szakedző BA, Óvodapedagógus BA, Csecsemő és Kisgyermeknevelő BA, Közoktatás vezető

Gogolákné Köblő Emesének hívnak. 4 gyermek büszke édesanyja vagyok. Egerben születtem, 1998-tól élek Szigetszentmiklóson. A testnevelési egyetemen végeztem edzői és testnevelő tanári szakon, majd az Eszterházy Károly Egyetemen óvodapedagógusi, majd kisgyermeknevelői, végül közoktatás vezetői képesítést szereztem. 4 gyermek édesanyjaként sok nehézségbe ütköztem a megfelelő elhelyezésüket illetően, illetve gyermekkori álmomat váltottam valóra azzal, hogy egy igazán gyermekközpontú, rugalmas megoldásokra képes intézményt hoztam létre. Próbáltam magamból kiindulva igényes, és működésében is magas színvonalú óvodát, bölcsődét alapítani, és működtetni, amely – bízom benne, hogy életre szóló élményekkel gazdagítja az ide járó gyermekeket, és a minket választó családokat. Sportolói múltamból fakadóan nagyon fontosnak tartom,- ezért nagy hangsúlyt fektetek a mindennapos mozgásra, és a mozgásfejlesztésre.

Kocsis Zsuzsanna
Bölcsőde vezető
Csecsemő és Kisgyermeknevelő BA

Kocsis Zsuzsannának hívnak, a férjemmel és az iker fiaimmal Dunaharasztin élek. Az egészségügyi érettségi után csecsemő-és kisgyermeknevelőnek tanultam, pályafutásomat egy módszertani bölcsődében kezdtem, majd rövid ideig bébiszitterkedtem. Később más szakterületen irodai munkát végeztem. A fiaimmal kihasználtam minden időt, iskolakezdésig GYES-en voltam velük. Ez idő alatt jelentkeztem főiskolára (ELTE-TÓK) ahol 2015-ben végeztem, felelevenítve és kibővítve korábbi kisgyermeknevelői tanulmányaimat. Régi álmom volt, hogy újra bölcsődében dolgozzak, mert így ismét kisgyermekekkel foglalkozhatok. Azt vallom, hogy az első három év a legcsodálatosabb!
A Narancsliget Bölcsődében a vezetői feladatok elvégzésével bízott meg a Fenntartóm, melyet kihívásként, izgalmas feladatként fogtam fel. Valóban nagyon összetett, sokrétű, abszolút változatos, izgalmas, sok türelmet igénylő, sokszor feszültséggel terhes tevékenység. Mindezek tükrében azt gondolom, hogy összességében ez az a terület, ahol a legtöbbet tudok tenni a hozzánk járó gyermekekért, kollégákért, szülőkért. Minden nap arra törekszem, hogy harmonikus nyugodt légkörben dolgozzunk, hiszen ez alapozza meg a gyermekek jó kedvét és a szülők megelégedettségét.

Nagy Alexa Anna
Bölcsőde Titkár

Nagy Alexának hívnak, 22 éves vagyok, Szigetszentmiklóson élek. Három testvérem van, nagy családban nőttem fel, ezért mindig is közel álltak hozzám a gyerekek. Jelenleg kisgyermeknevelő hallgatóként tanulok a Gál Ferenc Egyetemen. Leginkább az irodában, de néha a csoportokban is találkozhattok velem.

Nagy örömmel és motivációval kezdtem bele a Narancsliget Bölcsődében zajló munkálatokba.

Taksonyi Nikolett
Csecsemő és Kisgyermeknevelő BA

Taksonyi Nikolett vagyok. Tökölön élek férjemmel és a kislányunkkal. Mindig gyerekek vettek körül, így nem volt kérdés, hogy ezt a pályát választom. 2016 tavasza óta dolgozom a Narancsliget bölcsődében, mint kisgyermeknevelő. Akkor OKJ-s végzettséggel rendelkeztem, majd az első adandó alkalommal jelentkeztem főiskolai képzésre, melyet azóta sikeresen abszolváltam. Szeretem az itteni családias, gyermekközpontú légkört. Könnyen tudok kapcsolatot teremteni kollégákkal, szülőkkel, gyermekekkel egyaránt, mely tulajdonság nagy segítség számomra a hivatásom terén. Az elmúlt pár év során annyi pozitív megerősítés ért, oly sok baráti kapcsolatot szereztem, hogy fiatal korom ellenére határozottan kijelenthetem, hogy sikeres volt a pálya, és munkahelyválasztásom!

Puporka Viktória
Kisgyermeknevelő, óvodapedagógus BA

Puporka Viktória vagyok, végzettségemet tekintve óvodapedagógus és kisgyermeknevelő. Jelenleg Tökölön élek a párommal. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem, 2013-ban az óvodapedagógusi
diplomám után úgy éreztem, hogy szeretném ismereteimet kiterjeszteni 0-7 éves korra, ezért 2015-ben megszereztem a második diplomám kisgyermeknevelő
szakon. Tanulmányaim befejezése után Budapestre költöztem, ahol 5 évig dolgoztam egy óvodában, és Pedagógus I. kategóriába át is minősültem. Szerettem ott dolgozni, igazán magaménak éreztem mindig is a gyerekek társaságát, hivatásomnak érzem a velük való foglalkozást. Több, a gyermekek mozgásfejlesztését, illetve a tehetséggondozást célzó továbbképzésen vettem
részt. Hiszem, hogy a folyamatos tanulás elengedhetetlen ezért igyekszem folyamatosan bővíteni a tudásom akár továbbképzésekkel, szakmai folyóiratokkal. A Narancsliget Bölcsődében nagyon jól érzem magam, igyekszem szétszórni a szeretetemet és kamatoztatni tudásom, valamint aktív és értékes tagja lenni a nevelőtestületünknek.

Dobri Erika
Kisgyermeknevelő

Dobri Erikának hívnak. Egy 5,8,13 éves gyermeknek vagyok az édesanyja.Mindig közel álltak a szívemhez a gyerekek, viszont a tényleges pályámra csupán 2 éve találtam rá. Amikor a Narancsliget Bölcsődében állást kaptam, elvégeztem egy kisgyermeknevelői képzést. Boldog és elégedett vagyok mindennap, hogy ennek az intézménynek része lehetek és napjaim egy részét csodás kis apróságokkal tölthetem.

Demeter Ilona Zita
Kisgyermeknevelő

Demeter Ilona Zita vagyok, Tökölön lakom. 23 éve foglalkozok gyerekekkel, ebből 7,5 évet csecsemőotthonban dolgoztam, 16 évet pedig állami bölcsődében, mint kisgyermeknevelő.

Mindig örömmel tölt el, ha gyerekek között lehetek, pozitív töltetet ad számomra a gyerekek szeretete, a velük való foglalkozás. Munkámat odaadással végzem.

Még csak rövid ideje dolgozom ebben a bölcsődében, és már most tapasztalom a csoportmunka szellemét, a jó hangulatot, és a gyermekközpontú hozzáállást.

Lehet, hogy már korábban kellett volna rátalálnom erre a munkahelyre..

Némethné Keller Zsuzsanna
Kisgyermeknevelő, fürge talpak foglalkozás vezető

Némethné Keller Zsuzsanna vagyok, két kisgyermek édesanyja. Kisgyermeknevelői végzettségemet 2021-benszereztem meg. Már az általános iskolában tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, és mindig is részét képezték életemnek. A mozgásos, éneklős, mondókázós, szinte minden érzékszervet bevonó játékok állnak hozzám a legközelebb.

„A játék és a mese-két olyan varázseszköz, mellyel a legtöbb lelki és szellemi táplálékot nyújthatjuk kisgyermekeinknek, s amellyel a legbiztosabban vértezhetjük fel őket a felnőttkorra.” – Vekerdy Tamás

Bakonyi Nikolett
Csecsemő-és kisgyermeknevelő BA

Bakonyi Nikolett vagyok, pedagógiai asszisztensi végzettségem után kezdtem a Narancsliget Bölcsődében dolgozni, 2017-ben. Az itt töltött néhány hónap után tudtam, hogy megtaláltam a helyem és jelentkeztem az ELTE csecsemő- és kisgyermeknevelő karára. Ezt 2021-ben sikeresen befejeztem.  Nagycsaládban nőttem fel, ezáltal mindig is könnyedséget jelentett számomra kapcsolatot kialakítani a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Mindig örömmel tölt el a gyerekek szeretete, ezért állandóan mosolygok.  Nagyon jól érzem magam ebben a bölcsődében, szeretem ezt a családias légkört, a kollégáimmal való jó kapcsolatot.

Görömbei Vanda
Csecsemő-és kisgyermeknevelő

Görömbei Vanda vagyok, Tökölön élek. A családomban mindig is sok gyermek vett körül, ezért számomra nem is volt kérdés, hogy ebben az irányban szeretnék a későbbiekben elhelyezkedni. Gyermekszeretetemből kifolyólag olyan hivatást szerettem volna választani, amivel hozzájárulhatok és segíthetem a gyermekek fejlődését, mind érzelmileg és fizikailag is. Mindig is közel éreztem magam a gyerekekhez, számomra nagyon érdekes az, ahogyan Ők látják a világot, és ahogyan gondolkoznak. Részben ezért is esett választásom erre a szakmára. Úgy gondolom, hogy a gyermek és kisgyermeknevelője közti bizalmi kapcsolat a legfontosabb, így a gyermek biztonságban érezheti magát szülei nélkül is a bölcsődében, és tudja, hogy mindig van kihez fordulnia bármire is legyen szüksége. Ezt az elvemet alkalmazom a munkám során is. 2021-ben elvégeztem a Kisgyermekgondozó-nevelő és Gyermekpszichológiai konzulens OKJ-s tanfolyamot. Kezdetben egy óvodában helyezkedtem el, majd lehetőséget kaptam itt a bölcsődében. Azért szeretek itt dolgozni, mert a kollégák nagyon befogadóak és segítőkészek, a hangulat pedig nagyon családias.

Kovács Katalin
Kisgyermeknevelő

Kovács Katalin vagyok. Pedagógiai asszisztens és gyógypedagógiai asszisztensi végzettségemet 2014-ben szereztem meg. Egy kislány boldog édesanyja vagyok. Mielőtt ő megszületett úgy éreztem, hogy ösztönösen megtaláltam a hangot a gyermekekkel. A munkám által minden nap jó pár gyerek „pótmamája” lehetek. Vidám természetű, mosolygós, kedves személynek tartom magam. Úgy gondolom hatalmas türelmem van minden korosztályhoz. Nagyon szeretem a közösséget és az itt eltöltött idő alatt is sok barátra tettem szert. Nem gondoltam kezdetben, hogy ez lesz a hivatásom, és azt sem hogy a Narancsliget óvoda lesz a második otthonom. Ezt az itt eltöltött 12 év után, viszont már azt hiszem bátran kijelenthetem!

Lukács Kitti
Dajka néni

Lukács Kittinek hívnak, Taksonyban élek férjemmel és két óvodás korú gyermekemmel. Szabadidőmben mézeskalács díszítéssel és karamell virág készítéssel foglalkozom. A pedagógiai asszisztens képzés elvégzése után igyekeztem a szakmában elhelyezkedni,így találtam rá 2023 év elején a Narancsliget Bölcsődére. A családias hangulatnak köszönhetően a beilleszkedés sem okozott nehézséget. Azóta töretlen motivációval igyekszem színesíteni a csapatot.

Graur-Kopf Viktória
Dajka

 

Halásztelken élek férjemmel és 3 csodálatos gyermekemmel. Vendéglátós családból származom, ebből kifolyólag közel áll hozzám a felszolgálás és az emberközpontúság. Mosolygós, vdám embernek tartom magam. Dajka képesítésemet 2009-ben szereztem meg.

A Narancsliget Bölcsődében fél éve dolgozom. Szeretem ezt a családias és gyermekközpontú légkört.

Remélem, hogy még sokáig bővítem ezt a szuper csapatot.

Vékonyné Csölle Krisztina
Konyhai kisegítő

Vékonyné Csölle Krisztinának hívnak. Szigetszentmiklóson élek a családommal. Két felnőtt korú gyermekem van. 2007 óta dolgozom főző és tálaló konyhán. 1 éve erősítem a Narancsliget Bölcsőde csapatát.

Nagyon szeretek itt dolgozni, mert a gyermekek naponta bearanyozzák a napjaimat.

Kapcsolati űrlap

Szigetszentmiklós, Narancs utca 5.

}

H-P: 7:00-17:00